2017-05-30

Vinnare Årets stora elföretag

Priset Årets Hantverkare är branschens mest prestigefyllda pris. Vinnarna av priset bygger på företagens kundröster som kunder har gett för kompetens, kvalitet och service. Årets stora elföretag är Elkedjan Rylanders El i Lysekil.

Hantverkargalan har till syfte att identifiera och hylla branschens bästa målare, rörmokare, byggare och elektriker. I år var över 4000 företag nominerade. Alla ville givetvis vinna branschens mest prestigefyllda pris.

Synen på hantverkarbranschen präglas av negativ publicitet. Men de företag som sätter kunden i centrum och löser akuta problem behöver hyllas. Här sållas de bästa hantverkarna med yrkesheder och nöjda kunder fram.

Elkedjan Rylanders El i Lysekil årets bästa stora elföretag 2017

 

Elkedjanföretag vinnare – bästa stora elföretag

Med stor glädje mottog Elkedjan Rylanders El i Lysekil priset för ”Årets hantverkare - stora elföretag” på Hamburger Börs i Stockholm.

Rylanders El i Lysekil AB bildades ursprungligen 1921 men idag har Magnus ”Babban” Karlsson tagit över. Han säger:

Vi är otroligt nöjda. Priset betyder mycket för äntligen får vi cred för allt arbete vi gör. Det finns tillfällen där man får ett negativt samtal, det vet alla hantverkare. Att vinna förstapris visar att det också finns en positiv uppfattning om oss. Vi kommer självklart använda det här i vår marknadsföring. För hela hantverksbranschen betyder priserna otroligt mycket, för de lyfter hela branschen ett snäpp uppåt.”

 

Läs mer på http://aretshantverkare.se/

Skribent:
Anna-Karin Larsson