2018-11-06

UTESÄLJARE SÖKES

Elkedjan grundades 1966. Vi är idag Sveriges största och enda rikstäckande kedja för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Vi erbjuder marknaden ett komplett elgrossistsortiment och paketerade lösningar, koncept och tjänsteerbjudanden inom analys, konsultation, installation och service, ofta levererat i olika former av entreprenadprojekt. Vi har en djup och lång kunskap att leverera både små och stora projekt - allt från mindre villor till stora fastigheter och industrier. Elkedjan finns på 180 platser med över 1 500 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp.

Vi söker en utesäljare

Vi behöver nu förstärka vår laguppställning med en utesäljare. Tjänsten är på heltid och arbetsorten är Anderstorp, Småland.

Dina huvudsakliga uppgifter blir att besöka elinstallatörer och industrier inom ditt distrikt samt att etablera nya kontakter och även besöka befintliga kunder. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team och får stora möjligheter att både påverka och utveckla.

Vi söker dig som har liknande erfarenhet inom elbranschen. Det är positivt om du har en el-teknisk utbildning sedan tidigare.

Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och flexibel. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Du drivs av utveckling och sätter kunden i fokus och trivs med att hjälpa andra genom att identifiera och lösa problem. Vi tror att du är en lagspelare som tar ansvar över din prestation och hur den påverkar vår resa framåt.

Intresserad av att bli en i laget?

Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till info@elkedjan.se

Intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30 november.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Stefan Lann eller Christian Nordemark. Du når båda två på 0371-193 00 alt. info@elkedjan.se

Välkommen med din ansökan!