VI KAN SOLCELLER.

Solceller är hetare än någonsin. Att använd solen som förnybar energikälla är smart. Och nu har solcellsvågen på allvar startat även i Sverige! 

Att välja rätt solcellsanläggning på marknaden är vid första anblicken inte lätt. Lönsamheten i din investering beror först och främst på kvalitén på modulerna. De ska hålla måttet även om 20 år. Men vi har gjort jobbet åt dig. Vi vet att Germans Solars solcellsanläggningar är bästa valet. Med 12 års produktgaranti och hela 25 års prestandagaranti.

Nyfiken? Läs vidare och kontakta en av våra elinstallatörer.

 

Ren energi i överflöd

Solen förser oss konstant med resurser till en förnybar energi. En solcellsanläggning gör solens ljus till elektrisk ström med hjälp av halvledare i kisel. Ju starkare solen är desto mer energi kan tillvaratas. Solceller fungerar också vid dåligt väder även effektiviteten blir inte lika hög som en strålande sommardag.

Med hjälp av en inverter blir likströmmen till växelström som vi använder i eluttagen. All el du producerar går direkt rakt in i huset. Och överskottet kan du tjäna pengar på genom att sälja det till det publika elnätet.

Garanterat bra produkter

Lönsamheten i solcellssystem beror i hög grad på kvaliteten, verkningsgraden och hur snabbt kompenenterna åldras.

Elkedjan Teknik kan erbjuda German Solars kvalitetsprodukter. Solcellssystem med hög kvalitet, optimal funktion och attraktiv design.

Produkterna utvecklas i Danmark och Tyskland och produceras på moderna anläggningar runt om i världen. GermanSolar är en av Europas ledande leverantörer på kompletta solcellsanläggningar och har genom åren levererat tusentals solcellsanläggningar till nöjda kunder.

Välj solceller som du känner dig trygg med en lång tid framöver. När du köper en solcellsanläggning från German Solar som installeras av Elkedjan Teknik har du hela 12 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti. Prestandan ska vara minst 90% i 10 år och minst 80% i 25 år. Läs gärna mer på www.germansolar.se

12 års produktgaranti. 25 års prestandagaranti.

 

 

 

 

 

Kvalitet är avgörande.
För Elkedjan Teknik är det viktigt att erbjuda dig rätt produkter!

För alla målgrupper

Olika solcellsmoduler är anpassade för placering på villatak, industribyggnader, lantbruk eller solcellsparker. På villor ger modulerna ett tilltalande intryck tack vare det pulverlackerade mattsvarta monteringssystemet. Solceller som installeras på exempelvis ett platt industritak monteras med lutande ramar för optimal vinkel och därmed maximal produktion. Lantbruk har ofta stora outnyttjade takytor på stall eller ligghallar. 

  Villafastigheter                                               Industribyggnader                                          Lantbruk                                                           Solcellsparker             

 

En lönsam investering

Kanske har du ett hus, en ladugård eller en industri som är optimal för solceller. Lönsamheten i solcellssystem beror först och främst på:

  • Kvaliten
  • Verkningsgraden
  • Åldringsegenskaper
  • Optimal placering av anläggning i förhållande till solinstrålningen

Solcellsbidrag

 

Just nu är solceller hetare än någonsin. Regeringen förslår i höstbudgeten ytterligare 1,4 miljarder kronor till solcellsbidrag fram till 2019. Eftersom kötiderna på solcellsbidrag varit långa är denna rejäla satsning efterfrågad!

 

Kontakta oss

Trygghet, kunskap och erfarenhet. Välj oss som är ”mer än bara elektriker” när du vill veta mer om solceller. Vi är den största och den enda rikstäckande kedjan för elinstallatörer. Med en extrem närhet till marknaden och kunderna.

 

Om du vill veta mer om solceller för att avgöra om det är rätt för dig, skicka ett mail till info@elkedjanteknik.se 

Eller ännu enklare, klicka på knappen nedan och fyll i formuläret!

 

  

 

Kontakta oss/Intresseanmälan