VILL DU SÄNKA DIN ELFÖRBRUKNING MED 5 TILL 35%?

PERFEKT, DÅ HAR VI LÖSNINGEN FÖR DIG!

 

Första intrycket kan vara att ”det är för bra för att vara sant”. Men tekniken är väl beprövad under många år med över 25.000 utförda installationer i Europa.  Elbesparingar sker dygnet runt åt medvetna kunder – vill du vara en av dessa?

 

Vad är en EKO-enhet?

En EKO-enhet installeras direkt efter fastighetens elmätare eller före belysningscentralen. EKO-enheten arbetar med patenterade algoritmer för aktiv spännings- och förlustreglering. Detta ger tillsammans en omedelbar sänkning av elräkningen på 5-35% beroende på val av EKO-enhet samt anläggningens förutsättningar.

Förutom att EKO-enheten sänker elräkningen skyddar och förlänger den livslängden på ansluten elutrustning som till exempel belysning och köksutrustning.

Elbesparingen och förbrukningen går att styras eller övervakas i realtid via en dator eller läsplatta.

Läs mer i broschyren ComEC The Universal Energy Controller (pdf).

 

Referenser

ICA, HSB, McDonalds, MAX och andra restauranger är exempel på kunder som vi idag har installerat en EKO-enhet hos med en uppvisad besparing på mellan 6 till 11%

- Det handlar inte om en investering, utan helt enkelt om en installation med besparing i, säger Mikael Nilsson på Elkedjan Elteknik i Värnamo.

Läs vidare: "8 villor i besparing" - Förstudie 
(sidan öppnas i ett nytt fönster)


Finansiering

Allt inkluderat från 591 kr/mån

I månadsutgiften ingår förstudie, energibesparingsenheten, garanti under avtalsperioden, installation samt fjärrövervakning via GSM-modul. Det som tillkommer är ett SIM-kort för 59 kr/månad. 

 

Service

Tillsammans med dig tar vi fram ett serviceavtal som är anpassat för din verklighet och dina behov. Vi är helt enkelt en trygg partner i din vardag när det gäller el och ellösningar.

 

 

Kontakta oss

Trygghet, kunskap och erfarenhet. Välj oss som är ”mer än bara elektriker” när du vill veta mer om att spara el med en EKO-enhet. Vi är den största och den enda rikstäckande kedjan för elinstallatörer. Med en extrem närhet till marknaden och kunderna.

Gör en intresseanmälan så återkommer vi med en offert efter dina förutsättningar!

Vill du hellre prata direkt, slå oss en signal på 0371-193 00. 

 

Ansök kostnadsfritt här!