ANALYSERA DINA MÖJLIGHETER ATT SPARA EL.

Vi rekommenderar inte en produkt utan att veta att den passar just dig. Just därför genomför vi en förstudie som först identifierar problemen i din elanläggning. Vi analyserar vilken lösning som är bäst för dig.

 

Förstudie

I praktiken innebär förstudien att vi kopplar in ett kalibrerat instrument på inkommande el i din fastighet. Sedan går vi igenom anläggningen, identifierar fel och analyserar historisk data. På så sätt får vi en bild av hur din anläggning mår.

Utifrån detta faktaunderlag sätter vi oss sedan ner tillsammans. Du får råd om vad som kan förbättras i elanläggningen, vilka lösningar som finns att välja mellan. Hur du kan spara både pengar och energi.

 

Vår process

Innan vi installerar exempelvis en EKO-enhet genomför vi alltid en förstudie. Detta för att analysera dina möjligheter till energibesparing. Det är en viktig del i vår process som består av fyra delar; besök, mätning, förslag och installation.

 

Läs vidare/Referenser

Vi säkerställer att våra elektriker som genomför förstudie är certifierade. De har genomgått en specialistutbildning i mätteknik inom området behovsstyrd Energibesparing. Mätinstrumenten är professionellt kalibrerade av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Läs vidare: "8 villor i besparing - Förstudie"  
(sidan öppnas i ett nytt fönster)

 

Finansiering

När vi genom förstudie identifierat möjligheterna till energibesparing står du inför ett investeringsbeslut. Förhoppningsvis kan vi erbjuda en så pass bra lösning att du uppnår en kostnadsneutral energibesparing. Detta betalar din investering inom nuvarande driftsbudget. Genom att dela totalkostnaden med den förväntade besparingen kan vi enkelt räkna ut avtalstiden för en kostnadsneutral elbesparing.

 

Service

Tillsammans med dig tar vi fram ett serviceavtal som är anpassat för din verklighet och dina behov. Vi är helt enkelt en trygg partner i din vardag när det gäller el och ellösningar.

 

Kontakta oss

Trygghet, kunskap och erfarenhet. Välj oss som är ”mer än bara elektriker” när du vill veta mer om förstudie. Vi är den största och den enda rikstäckande kedjan för elinstallatörer. Med en extrem närhet till marknaden och kunderna.

 

Anmäl ditt intresse för en förstudie på ditt företag här.

Vill du hellre prata direkt, slå oss en signal på 0371-193 00. 

Ansök kostnadsfritt här!